Találj meg minket a Facebook-on
2017 Illéssy Gasztro Kupa
2017.12.05.

 

A VIK Középiskola lelkes tanulói ismét bizonyították rátermettségüket, és sikeresen szerepeltek a 2017. december 2.-án, immáron hatodik alkalommal megrendezett Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti versenyen, Kisújszálláson, amely az ország legnagyobb gasztronómiai versenyévé nőtte ki magát 26 szakképző iskola és összességében 173 tanuló részvételével.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezúton is köszönjük a lelkes hozzáállást és kitartó versenyzést cukrász tanulóinknak - Balla Anna és Molnár Viktória, akik "diploma" minősítést értek el - felkészítő tanáruk Illés Vince Levente, itthoni lelkes segítőjük Mészáros Patrícia; szakács csapatunknak - Szabó Vivien és Puskás Patrik, akik bronz éremmel, valamint "diploma" minősítéssel tértek haza - felkészítő tanáruk Oriskó Ferenc; valamint pincér csapatunknak - Péli Zoé és Fejérpataky Alex, akiknek sikerült a legfényesebb érmet megszerezniük, ők egy-egy aranyérem büszke tulajdonosai - felkészítő tanáruk Páhi Edit. Köszönet illeti még Koczkás Anikó gyakorlati oktatásvezetőnket és Hartner Bernadett szakoktatónkat, akik a felkészülést segítették, koordinálták, illetve a csapat szállításából is kivették a részüket. Köszönjük az Illéssy Sándor Baptista Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola minden, a verseny megszervezéséért dolgozó munkatársának és vezetőinek a korrekt lebonyolítást, és a feltételek biztosítását.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.