Találj meg minket a Facebook-on
Rendkívüli felvételi eljárás 2024/2025 -
2024.05.06., Hétfő

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

 

Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2024/2025-ös tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még egy kis esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében még 7 tanuló felvételére a következő tagozatra (csak erre és csak a meghatározott keretszám mértékéig!)

 

Tagozatkód

Rendkívüli eljárás keretében még felvehető létszám

0031 – technikum, vendégtéri szaktechnikus – 5 év

4 fő

0032 – technikum, szakács szaktechnikus – 5 év

5 fő

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a VIK Szakképző Intézményben és Gimnáziumban tanuljon továbba táblázatban megjelölt valamely tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2024. május 16-ig e-mailben tudnak jelentkezni az info@vikiskola.hucímen.

A jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:

  • csak az adott tagozatra tudnak jelentkezni,
  • szükséges a központi írásbeli eredménye,

 

A rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lap itt tölthető le, melyet kitöltve csatolni szükséges az online jelentkezéshez. További bármilyen kérdés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Kis Zoltán s.k.

igazgató

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.