Találj meg minket a Facebook-on
Nyílt napok
2021.11.24., Szerda

Kedves 8. osztályos felvételiző Diákok! Kedves Szülők!

Az idei tanévben is várjuk az érdeklődő diákokat és szüleiket nyílt óráinkon.

Nyílt napjaink időpontjai:

  • 2021. november 10.
  • 2021. november 24.
  • 2021. december 08.

Mindenki egészségének védelme érdekében2021. november 4-től az iskola egész területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

Annak érdekében, hogy az iskolánk iránt érdeklődő tanulók és szüleik megfelelően tudjanak tájékozódni iskolánkról, az egyes nyílt napokon a látogatók számát létszámkorláthoz kötöttük. Valamennyi nyílt óránk esetén 8 fő a beengedhető látogatók száma. A várható nagy érdeklődésre való tekintettel minden nyílt napon, az igényeknek megfelelően 2-2 látogatható tanórán várjuk az érdeklődőket.

A nyílt napok tervezett menete a következő:

1. turnus

időpont

tevékenység

helyszín

regisztráció

08:00 – 08:40

érkezés, regisztrációellenőrzése

földszint - kistornaterem

kötelező előzetes regisztráció

08:50 – 09:30

első látogathatóóra

terembeosztás aznap reggel

kötelező előzetes regisztráció

09:40 – 10:20

második látogathatóóra

terembeosztás aznap reggel

kötelező előzetes regisztráció

 

2. turnus

időpont

tevékenység

helyszín

regisztráció

09:40 – 10:20

érkezés, regisztrációellenőrzése

földszint - kistornaterem

kötelező előzetes regisztráció

10:30 – 11:10

első látogathatóóra

terembeosztás aznap reggel

kötelező előzetes regisztráció

11:20 – 12:00

második látogathatóóra

terembeosztás aznap reggel

kötelező előzetes regisztráció

 

Kérjük, hogy az órák előtti regisztrációs ellenőrzésre időben érkezzenek. Szeretnénk, ha valamennyi érdeklődő időben érkezhetne a látogatni kívánt tanórákra.

A nyílt napokra a jelentkezés a honlapon történő regisztrációhoz kötött!!!

Kérjük, abban az esetben, ha a tanuló és a szülő is részt kíván venni a nyílt óráinkon, akkor külön regisztráljon a tanuló és a szülő is. Ehhez kérjük, két külön e-mail címet használjanak, egy e-mail címmel egy turnusban csak két órára lehet regisztrálni. Azt követően, hogy kiválasztották az Önöket érdeklő nyílt napot, kérjük, válasszák ki, hogy az adott napon melyik turnusban kívánják a felajánlott óráinkat (kettő/turnus) meglátogatni (amennyiben még vannak szabad helyek). A tanulók és szüleik a szabad helyek számának függvényében egy időben akár eltérő tanórát is megtekinthetnek, és a nyílt napot követően megbeszélhetik tapasztalataikat.

Regisztrálni először csak a 2021. november 10-i időpontra lehet. Minden esetben a következő hét elején nyílik meg az újabb nyílt nap regisztrációs felülete.

A látogatható tanórákról, a tanórák helyszínéről itt tájékozódhatnak:

https://www.vikiskola.hu/felvetelizoknek/nyilt-napokon-latogathato-orak

A nyílt napokon való részvételről igazolást állítunk ki a tanulók számára az utolsó látogatott óra után. Az igazolás a 2. emeleti titkárságon vehető át.

Nyílt napjainkra kérjük, hogy az alábbi regisztrációs felületen regisztráljanak!

Hamarosan.

Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat, itt találnak a felvételivel, az induló képzéseinkkel kapcsolatos, folyamatosan frissülő információkat.

Reméljük, hogy találkozunk nyílt napjaink egyikén, ősszel pedig a vendéglátás, a turizmus, a szépészet, illetve a nyelvi előkészítő gimnáziumi képzés iránt érdeklődő tanulók nálunk kezdik meg a tanévet!

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.