Találj meg minket a Facebook-on
III. DIÁK-TANÁR röplabda rangadó - 2022. március 25.
2022.04.12.
Három év után ismét megrendezhettük a már hagyományteremtőnek számító DIÁK-TANÁR Röplabda rangadót.

A versenyre 7 csapat nevezett:

  1. Uccamix (9.F, 9.H, 12.B, 13.VEND),
  2. Karasuno (10.F),
  3. CalWin Klein (11.G),
  4. Lasztisok (12.F),
  5. Monkeys (12.G),
  6. Csitrik (11.H),
  7. Csajok & Ricsi ♥ (12.G).

     

A 2022. március 22. 14:00 órakor bonyolított sorsoláson két csoportba kerültek a csapatok, és a csoportokon belül a torna napján, 2022. március 25-én, pénteken 13:00 órától mérkőztek meg egymással, és körmérkőzésekkel döntötték el, mely csapatok játszhatják az elődöntőket, és így lehetnek az 1., 2. és 3. helyezettek, akik ki is állhattak a TANÁR CSAPAT (Krasznahorkai László (cs.k.), Koncz-Garay Boglárka Éva, Vass Krisztina Zita, Kis Balázs, Nagy Máté Péter, Szferle Tamás Áron és Nagy László) ellen.
A rendkívül izgalmas és eseménydús, de mindenekelőtt jó hangulatú rangadó során végül a következő eredmény született.
Különdíjat kaptak:
Legjobb feladó játékos: Tafferner Virág (9.H, UCCAMIX)
Legjobb fogadó játékos: Kovács Dorka (11.G, CALWIN KLEIN)
Legjobb (nyitó) adogató játékos: Gudricza Donát (12.G, MONKEYS)
Legjobb ütő játékos: Balogh Norbert (13.VEND, UCCAMIX)

A TANÁR csapat ellenfelei voltak:
1. helyezett - MONKEYS (12.G)
2. helyezett - UCCAMIX (9.F, 9.H, 12.B, 13.VEND)
3. helyezett - CALWIN KLEIN (11.G)

Szeretettel gratulálunk minden csapatnak, hogy osztoztak a játék örömében és egymásnak is maradandó élményt szereztek!
A diákok csapatai hősiesen küzdöttek, de egyelőre a TANÁR csapat veretlen maradt.
Mindemellett hálás köszönettel tartozunk a csapatok toborzásában és motiválásában élen járó Szeibel Lajosné Lenke tanárnő és Koncz-Garay Boglárka tanárnő lelkes hozzáállásáért, Gyulai Anikónak (VIK SE titkára), aki a díjakat beszerezte és az okleveleket előkészítette, Takács Réka 9.H osztályos tanulónak, aki mindvégig az eredményjelzőt kezelte, Bódis Barbara tanárnőnek, aki a MÉDIA-felelős szerepét vállalta és rengeteg képet készített, valamint – de nem utolsó sorban – minden Tanár csapattagnak, hogy részvételükkel is bizonyították a diákság és a sport melletti elköteleződésüket.
 
... Egy kedves sztori: az első helyezett bajnok csapat, a MONKEYS, az eredményhirdetést követően megható pillanatokat is ajándékozott Szeibel Lenke tanárnőnek, akinek sikerült is elérzékenyülnie, mert az elnyert serleget rögtön a gondjaira bízták, hogy őrizze meg nekik, és ha bármikor a későbbiekben ránéz, mindig ők jussanak majd a tanárnő eszébe... így köszönték meg, hogy felkészítette őket, hogy tanácsokkal látta el őket, hogy lényegében az edzőjük lett. Ezek igazán szép pillanatok! Ezért érdemes dolgozni!
2023. márciusában újra megrendezzük az immár IV. Diák-Tanár RÖPLABDA Rangadót!
Várunk minden jelentkező csapatot szeretettel!

Nagy László
VIK SE - elnök
 
Képek:
 
Videó:
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.