Találj meg minket a Facebook-on
Igazgatói tájékoztató 2022
2022.10.20.

2022. október 20-án Kökény István igazgató úr iskolánkban megtartotta a következő tanévre szóló igazgatói tájékoztatóját a 8. évfolyamos diákok és szüleik számára. Közel 100 szülő és 80 gyermek vett részt az eseményen. Míg a szülők az intézményünkről, képzéseinkről és a jelentkezés menetéről kaptak tájékoztatást, addig az érdeklődő diákok szakmaízelítő program keretén belül ismerkedhettek meg a fodrász, turisztikai technikus, szakács, cukrász és vendégtéri szaktechnikus képzéseinkkel. A tájékoztató végén a szülők is bejárhatták az iskolát, a tankonyhát, a tanéttermeket és a fodrászműhelyt.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a november 8-án, 22-én és december 6-án megrendezésre kerülő nyílt napjainkra is!
 
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.