Találj meg minket a Facebook-on
Cocochoco tartós hajegyenesítés
2021.12.06.

2021.12.01.-én iskolánkban ismét Cocochoco tartós hajegyenesítés tanfolyamon vehettek részt diákjaink. Fónyad Adrienn tanárnő szervezésében most a 11.H osztályosok tanulhatták meg a kezeléseket. Az elméleti tudás megszerzése és a termékek megismerése után a gyakorlati rész következett. Egy modellen tartós hajegyenesítést és egy modellen botox hajkezelést készített el a lelkes csapat. Nagyon aktív osztály révén, remek hangulatban telt a továbbképzés, melynek végén újabb oklevél büszke tulajdonosai lettekdiákjainak.

Köszönjük az oktatást Majár Krisztának, a Cocochoco szakoktatójának, a termékeket pedig a Cocochoconak és Gedey Krisztina területi képviselőnek.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.