Találj meg minket a Facebook-on
Beiskolázási tájékoztató I.
2022.09.23.

Kedves Szülők és érdeklődő 8. osztályos Tanulók!

 

A 2023/2024-es tanévben indítani tervezett képzéseinkkel kapcsolatos felvételi tájékoztatót az alábbi időpontokban tartjuk a szülők, míg Szakmaízelítőt a 8.osztályos tanulók számára az iskola nagy tornatermében, illetve szaktantermeiben (fodrász műhely, tankonyha, tanétterem).

A szülőknek szóló felvételi tájékoztatóra nem szükséges a regisztráció, de a Szakmaízelítőre az előkészületek miatt a Tanuló regisztrációját kérjük.

Kérjük, hogy az adott időpont alatt található linkre kattintva a regisztrációs kérdőívet a Szakmaízelítőre jelentkező Tanuló részére töltsék ki! Köszönjük!

 

  • 2022. október 20. (csütörtök) - 17:30 óra

Regisztrációs űrlap linkje (A rendelkezésre álló férőhelyek beteltek, így a regisztráció lezárult, de az igazgatói tájékoztatón és/vagy nyílt napjaink valamelyikén várjuk szeretettel.)

https://forms.gle/X8jQtRg9RWgkuACt6

  • 2022. november 10. (csütörtök) - 17:30 óra


 

Természetesen idén is van lehetőség a nyílt napjainkon különféle órákat meglátogatni, hogy egy kicsit közelebb kerülhessenek az oktató és tanulói munkához az intézményen belül.

Iskolai nyílt napok időpontjai:

  • 2022. november 08. (kedd)

  • 2022. november 22. (kedd)

  • 2022. december 06. (kedd)

A nyílt napok látogatása regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület és a felvételi vizsgák eljárásrendje legkésőbb 2022. október 17-től elérhető, olvasható lesz iskolánk honlapján.

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.