Találj meg minket a Facebook-on
VIK-VíziVándor TÁBOR a Szigetközben
2020.01.30.

 

VIK-VíziVándor TÁBOR a Szigetközben

Felhívás - TÁBOR a Szigetközben.PDF

 

A vadregényes Szigetköz varázslatos folyószakaszain szervezzük ezt a hangulatos tábort.

A Duna ezer ágra szakadva hálózza be a Kisalföldet, egyedülálló természeti környezetet hozva létre. A Szigetköz számtalan folyómedre, hangulatos szigetvilága értékes ősvadon, amelyet a vízről fedezhetünk fel a legjobban.

A VíziVándor táborok nem titkolt célja, hogy a legifjabb korosztállyal megismertesse, majd az emlékezetes élmények által megszerettesse a vízen töltött szabadidőt. A Dunasziget és Ásványráró könyéki vadvíz-birodalom ideális helyszín arra, hogy örökre megkedveljék a vízitúrázást, szakavatott túravezetők segítségével, minőségi táborhelyeken megszállva.

 

A támogatott Vándortábor program keretein belül a kedvezményes részvételi díj:
28 000 Ft + utazási költség (kb. 5 000 Ft)

A VIK SE tagjaitól az utazási költség megtérítését a VIK SE átvállalja!

1-2. nap:

Dunasziget a túra első megállója, ahol két éjszakát tölt el a csapat. A hely sajátossága egy hegyi patak tisztaságú szivárgó ág, amelyen igazi különleges élmény a kenuzás. A csillagtúrázások között sok szárazföldi program várja az ideérkezőket. Egy interaktív kiállítás keretében, a VíziVándorok megismerhetik a környék élővilágát. A vízparton szervezett fakultatív programon akár kipróbálhatják a legendás aranymosást is.

3-4. nap:

A reggeli után Kisbodak a következő úti cél, ahol két éjszakát töltenek a vándorok. A sportolni vágyóknak lehetőségük van strand-röplabdázni, tollasozni, focizni. Érdekes programként a gátőrház látogatást ajánljuk, ahol a Vízivándorok többet megtudhatnak a vízszabályozásról, és betekintést nyerhetnek a gátőrök mindennapi életébe.

5-6. nap:

Az ötödik nap célja Ásványráró, ahol két éjszakát tölt el a csapat. Itt megannyi program várja a résztvevőket: strandröplabda, tollas, foci, lovaglás, akadálypálya. Akik elég bátrak, és ki merik engedni a hangjukat, alkalmuk nyílik megragadni a mikrofont egy karaoke est keretében. Erről nem is érdemes többet mondani, az élmény majd önmagáért beszél!

7. nap:

Hazautazás…

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.