Találj meg minket a Facebook-on
VIK-es sikerek a Dobos C. Szakképző Iskola által szervezett Gasztronómiai Versenyen
2016.01.28.

Újabb sikereket és tapasztalatokat szereztek a VIK-es diákok, ezúttal a Dobos C. József Szakképző Iskola által megrendezett Gasztronómiai Versenyen.

 

Nagy szeretettel gratulálunk tanulóinknak; Pál Tamásnak és Csizmarik Bencének, akik a szakács tanulók között a 3. helyet, azaz bronzérmet szereztek - felkészítő tanáruk Hartner Bernadett volt - valamint Kovács Klaudiának és Sas Nikolettnek, akik a pincér tanulók versenyében a 4. helyet tudhatják magukénak - felkészítő tanáruk Török István volt. Köszönjük Koczkás Anikó gyakorlati oktatásvezetőnk munkáját is, aki a felkészítést koordinálta, de köszönet illet minden közreműködőt, aki bármilyen formában is, de hozzájárult Iskolánk diákjainak fejlődéséért, és azért, hogy megmérettethessék magukat, valamint újabb és újabb sikereket érhessenek el. Köszönjük a Dobos C. József Szakképző Iskola szervezőinek, hogy lehetőséget adtak erre, és a helyszínt, valamint a feltételeket biztosították.

A versenyről készült további fotók megtekinthetőek a honlap Galériájában.

 


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

 


Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.