Találj meg minket a Facebook-on
VIII. Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti verseny
2019.12.10.

 

A VIK Középiskola szárnyukat bontogató diákjai, akik még csak 10.-esek, nagyszerű eredménnyel tértek haza a Kisújszálláson megrendezett VIII. Illéssy Gasztro Kupáról. Szakács tanulóink; Bokor Fanni bronz minősítést, Forgács Gergő elismerő oklevelet kapott (felkészítő tanáruk: Füzeséri Mihály). Pincér tanulóink csapatban Magyar György és Rácz Alexandra Noémi (felkészítő tanáruk: Rácz György) bronz minősítést tudhatnak magukénak, valamint cukrász tanulónk Erdei Alexa (Felkészítő tanára: Illés Vince Levente) egy ezüst éremmel lett gazdagabb.
Mindannyiukra nagyon büszkék vagyunk!
Köszönjük az szervezők, az Illéssy Sándor Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola lelkes munkatársi közösségének munkáját, hogy a hagyományokhoz híven ismét lehetőséget biztosítottak a fiatal szakember-jelöltek tehetségének kibontakoztatására és a megmérettetésre.
Köszönjük a felkészítő tanárainknak, gyakorlati oktatásvezetőnknek - Koczkás Anikónak - és támogató, segítő partnereinknek a a versenyt megelőző időszakban végzett áldozatos munkáját és azt a rengeteg időt, amit diákjainknak szenteltek. Mindezek nélkülük nem sikerülhetett volna.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.