Találj meg minket a Facebook-on
TUDNIVALÓK A TANKÖNYVRENDELÉSRŐL, BEFIZETÉSRŐL
2014.08.15.

Tisztelt Szülők/ Gondviselők!

A megrendelt tankönyvekről a Könyvtárellátó Kht. csekket tartalmazó díjbekérőt küldött mindenkinek a saját lakcímére július folyamán. A csekk befizetési határideje: 2014. augusztus 15.

További információt az alábbi linken olvashat:

Mi a teendő, ha nem kapott csekket?

·         Hívják a KELLO ügyfélszolgálat központi telefonszámát: 06/1 237-6900,

·         Vagy keressék fel a KELLO Infopontok valamelyikét

(Elérhetőségek: http://konyv.kello.hu/rolunk/kello-pontok).

A budapesti Infopont elérhetősége:

Kódex Könyvesbolt

Cím: 1054 Budapest, Honvéd u. 5.

E-mail: kellopont-budapest@kello.hu )

Mit tegyen, ha nem tudja határidőre befizetni a tankönyvek árát?

Amennyiben a kért határidőig nem tudják befizetni a könyvek árát, azt később is megtehetik, de a könyvek átvétele csak a befizetésről/utalásról szóló igazolások bemutatásával lehetséges.

A befizetés módja:

·         postai úton

·         papír alapú és elektronikus utalványokkal

(arról, hogy milyen utalványokat fogadnak el, az alábbi linken tájékozódhatnak: http://konyv.kello.hu/rolunk/utalvanyok-elfogadasa)

·         átutalással

Abban az esetben, ha a Szülők utalni szeretnének, minden esetben a közlemény rovatban adják meg a tanuló nevét, és a díjbekérőn található Befizetési azonosítót. Amennyiben a díjbekérőt nem találják, vagy nem kapták meg, a Befizető azonosító helyett a tanuló Oktatási azonosítóját írják a közlemény rovatba a név mellé pontosan és olvashatóan.

Az augusztusban pótvizsgázók:

 

Figyelem! Azok a tanulók, akik a tanév végén valamely tantárgyból megbuktak és augusztus folyamán pótvizsgázni jönnek, a csekket a sikeres pótvizsga letételéig ne fizessék be!

Ingyenes tankönyvre jogosultak

Akiknek a nyár folyamán az igazolásuk lejárt, azoknak a tankönyvátvételre új, érvényes igazolást kell hozni, és annak a másolatát le kell adni! Amennyiben ez nem történik meg, akkor a tanuló az ingyen tankönyvre való jogosultságát elveszíti, és a megrendelt tankönyveket ki kell fizetni!  (Ebben az esetben a tanuló vagy a gondviselője a tankönyvátvételkor kap egy csekket a megrendelt tankönyvek árával)

Emelt összegű családi pótlék esetében, amennyiben lehetőségük van rá, MÁK-os igazolást hozzanak. Akik bankszámla-kivonatot vagy postai feladóvevényt adtak le, azoktól a tankönyvosztáskor ismételten kérjük a friss, augusztusi  igazolást.

Az igazolásoknak érvényesnek kell lenniük október 1-vel is!

Mit a teendő, ha egyénileg szeretné beszerezni a könyveket?

Amennyiben a Szülők szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a webshop.kello.huoldalon regisztrációt követően megtehetik.

 

A TANKÖNYVOSZTÁS TERVEZETT MENETRENDJÉT ITT TALÁLJA

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.