Találj meg minket a Facebook-on
STELLA SUMMER SHADES fodrász fotópályázat 2018
2018.11.08.

STELLA SUMMER SHADES fodrász fotópályázat

 

A Stella Zrt. a nyár végén FODRÁSZ PÁLYÁZATOT hirdetett. A fotókat 2018. szeptember 30-ig lehetett elektronikus formában beküldeni. A fotópályázat témájaként a nyári árnyalatokat (Summer Shades) jelölték meg. A felhívás szerint a jelentkezőknek a mai divatnak megfelelő kreatív frizurát kellett készíteni, hordható vagy extrém trendben. Cél volt továbbá az előremutató színharmóniát tükröző frizura. A nevezés feltételei az alábbiak voltak: előtte/utána kép (nyers fotó + retusált), munka közbeni képek készítése, hajfestés minimum 2 szín felhasználásával, új forma létrehozása, vágás készítése. Minden hajformázó megengedett volt. Elvárás volt, hogy a ruha és a smink összhangban legyen a hajjal.

 

Az eredményhirdetés és a díjak átadása 2018. október 29-én megtörtént. Iskolánk 11. H osztályos tanulója, Lukács Gréta 2. helyezést ért el.

Gratulálunk Grétának a nagyon szép munkáért és helyezésért!

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek és Kászonyi Ildikónak.

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.