Találj meg minket a Facebook-on
REGISZTRÁCIÓ a nyári külföldi nyelvtanulási programra
2020.03.02.

 

A szülők, tanulók részére megnyílt a pályázati felület. Az iskolának 30 napja van pályázni a csoportos utakra, ami azt jelenti, hogy március végére le kell zárnunk a pályázatot.

A folyamat első lépéseként az iskola regisztrált a pályázati felületre és elvégezte az adategyeztetést. Továbblépni csak a tanulói regisztráció, adategyeztetés megtörténte után lehetséges. 18 év alatti tanulók esetében a szülőnek kell elvégezni a regisztrációt, nagykorú tanuló saját maga regisztrálhat.

Ehhez kérjük, tegyék az alábbiakat.

  1. Lépjenek be a www.knyp.huoldalra, majd a felső menüsorban kattintsanak a Pályázom! (5. pont) menüpontra.
  2. A megnyíló oldal alján zöld színnel olvasható, az alábbi rész: A Külföldi Nyelvtanulási Program online pályázati felülete– erre kell kattintani.
  3. A megnyíló oldal felső menüsorában kattintsanak a Regisztráció pontra.
  4. A teljes névhez a TANULÓ NEVÉT kell beírni, majd meg kell adni azt az e-mail címet, amelyen a tanuló ezután elérhető lesz. Az alsó sorokban be kell pipálni, hogy elolvasták és tudomásul vették az ÁSZF-ben (Általános Szerződési Feltételek) és a GDPR nyilatkozatban foglaltakat. Ezt követően a BEKÜLD gombra kell kattintani.
  5. A visszaigazoló e-mailre esetleg sokat kell várni (van, amikor 2-3 óra, van, amikor csak néhány perc), így legyenek türelemmel.
  6. A visszaigazoló e-mailben a regisztráció megerősítését kérik.

Ezt követően a többi részre nem látunk rá, de kérjük, hogy az alábbi linken a 3.1-es pontban (Tanulói regisztrációk) található valamennyi információt alaposan átolvasva, az abban rögzített teendők alapján végezzék el a regisztrációt, majd az adategyeztetést is: https://www.knyp.hu/hu/tudastar/csoportos-nyelviskolai-palyazat-lepesrol-lepesre#tanuloiregisztraciok

Önöket a rendszer végig felhasználóként fogja emlegetni, akihez tanulót kell rendelni. Ne ijedjenek meg, Önök a felhasználók, nyugodtan menjenek végig a folyamaton. Az osztályfőnököktől tudják megkérdezni (ha nem tudnák), hogy gyermekük mely országba utazik és milyen a nyelvi szintje. Azt ajánlják, hogy a folyamatban friss Chrome böngészőt használjanak.

Ha Önök végzetek a tanulói regisztrációval, adategyeztetéssel és lezárták azt, akkor a következő lépésben az iskola felveszi a pályázatba a tanulókat, ezután generálja a Szülői nyilatkozatokat. (Ezt csak mi tudjuk megtenni.) Elvileg több lehetőség van a Szülői nyilatkozat aláírására, erről küldtünk már tájékoztatást, de a későbbiekben ezt ismételten megtesszük.

Ahhoz, hogy az időkeretbe beférjünk, szükséges az Önök pontos együttműködése. Kérjük, hogy a tanulói regisztrációt és adategyeztetést március 5-ig, csütörtökig tegyék meg. A Szülői nyilatkozatok aláírására várhatóan március 11-től indul majd.

Amennyiben valakinek nincs internetes kapcsolata, számítógépe, azoknak a regisztrációban, adategyeztetésben március 5-én (csütörtök) 16-19 óráig szívesen segítünk az iskola géptermében.

 

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.