Találj meg minket a Facebook-on
Online fogadóóra
2020.04.01.

 

Kedves Tanuló!
Kedves Szülő!

A 2020. március 16-tól érvényes digitális munkarend kapcsán az április hónapra előirányzott fogadóórát online módon tudjuk lebonyolítani. A mellékelt pdf-ben található időpontban (kezdési időpontot adtunk meg, az időtartam pedig 60 perc) és módon állnak kollégáim rendelkezésükre.
Terveink szerint minden hónapban egy alkalmat biztosítunk ilyen célra.
Ha bármilyen olyan kérdés, kérés, egyéb közlendő van, amihez nem elegendő az e-mail-es levelezés, hanem szükséges a szóbeli (hang - pl. telefon, vagy bármilyen digitális platform hanghívás eleme), vagy néhány esetben a vizuális (videó) jelenlét is (ha erre a Kolléga is biztosított lehetőséget), akkor abban az esetben keressék a kollégát, minden más esetben az e-mail elegendő tud lenni.

Továbbra is köszönjük mindenkinek a türelmet és a pozitív hozzáállást, egyúttal továbbra is a legfontosabb üzenet: "Maradj otthon'"


Üdvözlettel:

Kökény István
igazgató

Online fogadóóra 2020. április

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.