Találj meg minket a Facebook-on
Lisap továbbképzés 2022
2022.02.23.

 

Beszámoló a Lisap cég továbbképzéséről

(2022.02.15)

Iskolánk 14.FO osztályos fodrász tanulóinak február hónapban a Lisap Hungary cég közreműködésével színvonalas továbbképzést szerveztünk. A cég professzionális minőségű hajápoló termékeket forgalmaz. Modelleken próbálhattuk ki a magas minőségű hajfestékeket, hajszínezőket, és finish termékeket.

Antal Renátaa Lisap Magyarország oktatófodrásza és nemzetközi trénere is ellátogatott hozzánk, akinek tapasztalatait és fantasztikus munkáit kísérhettük figyelemmel. Kezünkbe foghattuk a vadonatúj termékeket és részletes információt kaptunk azok összetételéről és használatáról. Testközelből figyelhettük meg a Milánóban működő cég legújabb innovációit és kipróbálhattuk a Magyarországon már bevezetésre került ammóniamentes festékcsaládot is.

Fancsali Attilaa cég kereskedelmi igazgatója segítségünkre volt abban, hogy végzős diákjaink Budapesten, Pest megyében és vidéken, a kereskedelmi hálózatokon keresztül hogyan tudnak a legegyszerűbben hozzájutni ezekhez a termékekhez.

A továbbképzéssel szerettünk volna hozzájárulni a fodrász szakmát szerető diákjaink tanulmányaihoz és későbbi munkájához.

 

A képzést szervezte: Erdős Imola tanárnő

Közreműködött: Fónyad Adrienn tanárnő

A képeket és a videót készítette: Bódis Barbara tanárnő

Videó

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.