Találj meg minket a Facebook-on
Ballagás 2022
2022.05.09.

Ballagás

Április 29-én 9 osztályt búcsúztattunk el a 12 és a 15 órakor kezdődött ballagási ünnepségen. A végzős osztályok diákjai az osztályfőnökeik vezetésével érkeztek tantermeikből az udvarra, ahol a szüleik, rokonaik, barátaik várták őket. Az ünnepségen Kökény István igazgató úr osztotta meg gondolatait az elmúlt évekről és bocsátotta útjukra a tanulókat, sok sikert kívánva az előttük álló próbatételhez, az érettségi vizsgákhoz.

Az iskola zászlajára a ballagó diákok felkötötték a búcsúzást és az emlékezést jelképező szalagokat és a hagyományoknak megfelelően átadták az itt maradó diákok képviselőinek a zászlót.

Radák Fanni 9.G osztályos tanuló Reményik Sándor, Mi mindig búcsúzunk című versével köszönt el a ballagóktól, míg Kádár Ivett Laura 11.B osztályos tanuló a ballagtató osztályok nevében vett búcsút a végzős tanulóktól. A ballagó osztályok búcsúbeszédeikben sok szép emléket elevenítettek fel az iskolában töltött mindennapjaikról. Szomorú és vidám pillanatokra is emlékeztették ballagó diáktársaikat és tanáraikat.

Az igazgató úr könyveket és okleveleket adott át azon ballagó diákoknak, akik kiemelkedő tanulmányi eredménnyel zárták a tanévet vagy közösségi munkájukkal öregbítették iskolánk hírnevét.

Az iskola amatőr kórusa két népszerű dallal örvendeztette meg a ballagókat és a vendégeiket. Az ünnepség végén a tanulók közösen elengedték léggömbjeiket és megkönnyebbülve ölelték át egymást és családtagjaikat.

 

Galéria

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.