Találj meg minket a Facebook-on
A Szamos Csokoládé Múzeumba látogatt a 10.G osztály
2021.11.30.
A Szamos Csokoládé Múzeumba látogattunk  a 10.G osztályommal

Odaérve, egy szépen, esztétikusan berendezett cukrászda fogadott minket az alsó szinten, majd amikor felmentünk az emeletre egy, a cég történetével és termékeivel kiállított helyiségben fogadtak minket.  Itt lehetőségünk nyílt arra, hogy megvásároljunk pár érdekes és különleges darabot a termékek közül. A vásárlás után betekintést kaptunk egy kedves, ott dolgozó hölgy jóvoltából abba, hogy mikor és miként alakult ki az a csokoládé, amit ma is ismerünk, illetve, hogy a Szamos cég milyen egyedi marcipánalkotásokra és antik tárgyakra tett szert az évek során. A múzeumi bemutató után arra is lehetőségünk volt, hogy csokit öntsünk és elkészítsük a kis saját, egyénileg díszített csokitallérjainkat.  Végezetül pedig egy kakaóról szóló kisfilmet is megtekintettünk.

L. Lilla

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.