Találj meg minket a Facebook-on
Ideiglenes felvételi rangsorok 2022/2023
2022.06.07., Kedd

Kedves Szülők /Felvételizők!

Az alábbiakban közöljük a felvételi vizsga során kialakult ideiglenes felvételi rangsorokat. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt intézményünkben.

FONTOS!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyzékben elfoglalt hely NEM VÉGLEGES.

A tagozatonkénti felvehető létszámokat az alábbi táblázat tartalmazza, de ez nem jelenti azt, hogy a hátra rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és felvételt nyerhetnek.

 

Tagozatkód

Képzés

Felvehető létszám

0051

nyelvi előkészítő gimnázium (angol)

56

0052

nyelvi előkészítő gimnázium (német)

0

0031

technikum, vendégtéri szaktechnikus (angol)

17

0032

technikum, szakács szaktechnikus (angol)

18

0033

technikum, turisztikai technikus (angol

70

0039

technikum, fodrász (angol)

35

0041

szakképző iskola, szakács (angol)

0

0042

szakképző iskola, pincér -vendégtéri szakember (angol)

0

0043

szakképző iskola, cukrász (angol)

0

 

A szakképző iskolai osztályunk technikai okok miatt nem indul, de aki írt központi írásbeli felvételit és ott legalább 25 pontot elért, azon tanulóknak javasoljuk, hogy vegyék fel a 0031 vendégtéri szaktechnikus, vagy a 0032 szakács szaktechnikus, vagy a 0033 turisztikai technikus tagozatkódok valamelyikét.

A 0052 német nyelvi előkészítő gimnáziumi osztály nem indul, javasoljuk, hogy vegyék fel a 0051 angol nyelvi előkészítő tagozat kódját.

Azon tanulók esetében, akiknél az oktatási azonosító mellett az "ELUTASÍTVA" jelzés szerepel, nem feleltek meg a szóbeli behívás feltételének, nem jelentek meg a meghallgatáson vagy a bizottság nem találta alkalmasnak a tanulót.

Fontos információk:

  1. A végső sorrendek az Oktatási Hivatal központi számítógépes rendszerében alakulnak ki, ezért nehéz megbecsülni, hogy az egyes tagozatokra hány ponttal lehet bekerülni.
  2. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők 2022. március 21-én vagy 22-én módosítsák az általános iskolákban a jelentkezésüket: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét, esetleg új tagozatot vegyenek föl a már jelölt iskolákban. Új tagozat felvételét csak az általános iskolában történt módosítás esetében tudjuk figyelembe venni.
  3. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.
  4. A végleges felvételi eredményről a Felvételi Központtól kapott értesítés alapján, postai úton és iskolánk honlapján is tájékoztatjuk a felvételizőket 2022. április 30-ig.

               

              

Az alábbi linkre kattintva tudja az OM azonosító megadása után lekérdezni a személyre szabott ideiglenes felvételi rangsorbeli státuszát:

Ideiglenes felvételi rangsor 2022

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.