Találj meg minket a Facebook-on
VIK-es szalagavató
2016.12.12.

Iskolánk végzős diákjai már alig várták, hogy eljöjjön 2016. december 02-a, a szalagavató napja. Az előkészületek után a főpróbán is nagy volt az izgalom, majd annak végén a lányok rohantak a fodrászhoz, sminkeshez, hogy a rendhagyó esemény estéjére mindenki igazán szép legyen.

A Folyondár utcai sportcsarnokban 17 órától kezdetét vette a szalagavató. Először meghallgattuk Kökény István igazgató úr köszöntőjét, majd a 11-es évfolyamot képviselő Kakstedter Naomi (11.F) búcsúbeszéde következett. A végzősök nevében Balassa Zita és Géczi Krisztina (12.CD), illetve Hegedű Hedvig (12.AB) búcsúztak el társaiktól, alsóbb éves diáktársaiktól és tanáraiktól. Ezt követték a szalagtűzés megható pillanatai. A 11.SZP osztály szalagjai kerültek fel először Páhi Edit osztályfőnöknek köszönhetően. A 12.CD tanulóinak szalagjait Heitzmann Marianna tanárnő tűzte fel. A 11.SZP osztály Oberritter Szabolcs tanár úrral élte át a szalagtűzés perceit, majd e várva-várt pillanatok alatt Sebőkné Lohn Anita és osztálya is igen elérzékenyült. A szünet előtt Krasznahorkai László tanár úr és a VIK-es énekkar szórakoztatta a nézőket, csakúgy, mint a tűzés előtti percekben.

A műsor második felében igazán fergeteges hangulat kerekedett. A zenés-táncos blokkot a 11.SZP osztály keringője nyitotta meg, melyet a 12.CD osztály igen látványos, show elemekkel tarkított osztálytánca követett. Az osztály a színpadon ülve nézte, nevette végig osztályvideóját. Ezután Szabó Virág 10.G osztályos tanuló énekét élvezhette a közönség. A 12.AB osztály is nagyon várta már a színpadra lépést, mely osztálytáncukkal be is következett. A 12.CD osztályhoz hasonlóan osztályfőnökükkel együtt táncoltak, majd nézték meg ezt követően a nagyon jó hangulatú osztályvideójukat. A 11.SZP valamint a 11.SZC osztályvideóján kívül a szülők a 11.SZP osztálytáncát is megtekinthették. A záró keringők előtt a Star Light Dance tánciskola tanulói színesítették még tovább a műsort. A zenekar ismételt fellépése után a szülők végigizgulhatták a tombolasorsolást, amikor is az iskola partnerei által felajánlott igen értékes ajándékokat vehettek át. Ezt követte a diákok által is nagy ovációval fogadott tanártánc, ahol iskolánk lelkes tanárai moldvai tánccsokrot adtak elő.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A záró keringőket a 12.CD osztály tánca nyitotta meg, majd a 12.AB gyönyörű keringője következett. Végül a szülők, hozzátartozók is táncolhattak gyermekeikkel, de iskolánk tanárai is tesztelhették tánctudásukat.

A kiemelkedően jó hangulatú, tartalmas és színvonalas műsor összeállításában, lebonyolításában az osztályokon és osztályfőnökökön kívül nagy szerep jutott Mónusné Decsi Ibolya tanárnőnek is, aki a kezdetektől koordinálta az iskola egyik legszebb, hagyományőrző ünnepségét.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.