Találj meg minket a Facebook-on
VIK-es diákok eredményes szereplése a 36. Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Versenyen
2016.04.25.

EZDI
Nagyon jó csapatként sikerült elérniük a II. kategóriás helyezést, amely egy ezüstérmet jelentett számukra.
 
A VIK csapatának tagjai Pál Tamás és Kerekes Krisztián szakács tanulók (felkészítő tanáruk Hartner Bernadett) - akik különdíjat is nyertek "A legszervezettebb, a legtisztább és leghatékonyabb munkavégzésért", Rokaly Szabolcs pincér tanuló (felkészítő tanára Páhi Edit) és az új reménységünk Bodnár Viktória Kamilla cukrász tanuló (felkészítő tanára Vörös Erika), valamint a csapat kapitánya Koczkás Anikó.
 
Szeretettel gratulálunk a szép eredményhez és kívánunk további sok sikert a versenyzőknek, valamint továbbra is sok kitartást a felkészítő munkához Kollégáinknak.
 
Köszönetet mondunk egyúttal a Versenyt szervező Gundel Károly Vendéglátó Szakképző Iskolának, hogy lehetőséget biztosítottak idén is a megmérettetésre.
 
A versenyről készült fotók a honlap Galériájában megtekinthetőek.
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.