Találj meg minket a Facebook-on
VIK karácsonyi áhítat
2019.12.19.

 

Immár szokásos karácsonyi áhítaton ezúttal Háló Gyula, a Magyarországi Baptista Egyház kommunikációs osztályának vezetője és Murányi-Kovács Anita, énekes-színész volt a vendégünk, akik Jézus Krisztus születésnapját állították a dalok és üzenetük középpontjába. Emellett hasznos tanácsok hangzottak el az élettel kapcsolatban. Kökény István igazgató és Nagy László igazgatóhelyettes urak ünnepi beszédekkel emlékeztették a diákokat és tanárokat a személyes készülés fontosságára.

 

 

 

 


 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola Budapest. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.