Találj meg minket a Facebook-on
Ünnepség március 15-e alkalmából
2019.04.01.

Ünnepség március 15-e alkalmából

 

Iskolánkban 2019. március 14-én emlékeztünk meg az 1848-1849-es forradalomról és szabadságharcról. A műsort Davidovics Dávid és Krasznahorkai László tanár urak állították össze.

 

A forradalmi eseményeket Enzsöl Bernadett és Jakab Márk 12.AB osztályos, valamint Humeniuc Péter 10.A osztályos tanulók idézték fel. A műsor alatt a héttérben kivetítették az eseménnyel kapcsolatos fontosabb emlékhelyeket, épületeket, szobrokat.

A megemlékezés során elhangzottak az elmaradhatatlan Petőfi költemények: Bajkó-Köves Evelyn (10.A) többek között Csatában című versét szavalta el, Krasznahorkai tanár úr pedig a Nemzeti dal és az Európa csendes című klasszikus Petőfi-verseket adta elő megzenésítve.

 

A diákok visszajelzése alapján élvezetes és érdekes megemlékezést sikerült összeállítani, köszönjük az ebben részt vevő kis csapat lelkes munkáját!

 

 

Krasznahorkai László

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.