Találj meg minket a Facebook-on
Tájékoztatás a koronavírus miatt bekövetkezett változásokról
2020.03.11.
 
Kedves Szülők!
 
Szeretnénk tájékoztatni Önöket is a koronavírus-fertőzés/járványveszély csökkentése érdekében bekövetkezett változásokról a ma érkezett levelek illetve hivatalos tájékoztatás alapján:
 
1. A mosdókba – amint a fenntartótól megérkeznek azonnal – kihelyezünk fertőtlenítő hatású folyékony szappant.
2. A program honlapján is megjelent a tájékoztatás, a külföldi nyelvtanulási programot egy évvel elhalasztják: https://www.knyp.hu/hu/hirek/1482-2
Köszönjük a kedves Szülők eddigi támogató együttműködését a szervező munkánk során!
 
 
Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy segítsék továbbra is az iskola munkáját:
 
1. A koronavírus-helyzettel kapcsolatban az iskolában mindenben a hivatalos szervek és a fenntartó utasításait követjük a továbbiakban is, kérem, hogy csak a hivatalos forrásokból tájékozódjanak: https://koronavirus.gov.hu/ oldal és a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldal.
Ha bármi kérdésük van, nyugodtan forduljanak az iskolavezetéshez, ha nem is tudjuk a választ, utánajárunk.
2. Kérjük, hogy a tervezett külföldi utazásokat mindenki halassza el, ha nem tudja, ill. akár belföldön, akár külföldön kapcsolatba kerülhetett fertőzött személlyel, ne jöjjön iskolába, hívja telefonon a háziorvost és kövesse az utasításait. Kérem, hogy ilyen esetben az osztályfőnököt haladéktalanul tájékoztassák!
3. Kérjük, hogy gyermeküket betegség esetén ne engedjék iskolába, a legyengült immunrendszerrel nagyobb az esély arra, hogy a tömegközlekedésen elkapjon egy újabb fertőzést!
4. Kérjük, hívják fel Önök is a gyermekeik figyelmét a higiéniai és megelőzési szabályok fokozottabb betartására (gyakori kézmosás, tömegközlekedés, nyilvános hely után mindenképp, ha haza vagy az iskolába érkeznek, tömegrendezvények kerülése, zsúfolt helyek kerülése amennyire lehet, puszi, ölelés, kézfogás kerülése lehetőleg, megfelelő immunerősítés fontossága).
 
Amint bármi további információhoz jutunk, értesíteni fogjuk Önöket. Reméljük, minél hamarabb visszatérhet minden a normál mederbe, megértésüket köszönjük!
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.