Nagyon büszkék vagyunk a VIK Középiskola csapatára - Kovács Klaudia (pincér), Pál Tamás (szakács), Gyovai Dávid (szakács) és Farkas Ákos (cukrász), Koczkás Anikó (csapatkapitány) -, akik a színvonalas 35. Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Versenyen, a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola szervezésében, a "Tisztelgés a Bocuse d'Or verseny előtt" témában határtalan lelkesedéssel helytálltak, sikereket értek el és - már az első alkalommal - "II. kategória" helyezettek, ezüstérmesek lettek.
A szakácsok - Pál Tamás és Gyovai Dávid - egyéni 2. helyezést, Farkas Ákos pedig egyéni 8. helyezést gyűjtött be és ezen eredménnyel öregbítették iskolánk hírnevét.
Sok szeretettel gratulálunk nekik, csak így tovább!
Sok-sok köszönet minden kedves Közreműködőnek és a felkészülésben Segítőnek, kiemelten Várvizi Péter, Török István és Oriskó Katalin kollégáinknak a lelkiismeretes és alapos felkészítésért!
A verseny 2015. március 26-28. között került megrendezésre.
A versenyről készült fotók a honlap Galériájában is megtekinthetőek.
felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás
VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.