Találj meg minket a Facebook-on
Regisztráció a VIK Középiskola Nyílt napjaira
2015.11.30.

Vannak még szabad helyeink az idei utolsó két nyílt napunkra, december 2-ra és 3-ra. A részletekért és a regisztrációért kattints a képre!

 

 

 

Kedves 8. osztályos, felvételiző Diákok! Kedves Szülők!

Az idei évben is várjuk az érdeklődő diákokat és szüleiket tematikus nyílt napjainkon. Nyílt napjaink tervezett időpontjai a következők:

november 5., 6., 19., 20., december 2., 3.

A nyílt napokra a jelentkezés a honlapon történő regisztrációhoz kötött! Az alábbi linkre kattintva részletes tájékoztatást találnak nyílt napjainkról és ugyanitt lehet regisztrálni.

http://www.vikiskola.hu/felvetelizoknek/regisztracio-nyilt-napra

Szülői tájékoztatót is tartunk, ennek időpontja: 2015. november 3. kedd, 17.00 óra. Erre az eseményre nem kell regisztrálni.

Kérjük, hogy kísérjék továbbra is figyelemmel honlapunkat, itt találnak a felvételivel, az induló képzéseinkkel kapcsolatos, folyamatosan frissülő információt.

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.