Találj meg minket a Facebook-on
Pál Tamás 3. helyezett lett a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen
2016.04.21.

Iskolánk kiemelkedően tehetséges diákja Pál Tamás Dániel, a VIK Középiskola 2/14.SzP osztályos tanulója is részt vett a rangos versenyen és szakács szakmában a bronzérem megszerzéséig küzdötte fel magát.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) 2016-ban kilencedik alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár Fesztivált a Hungexpo területén április 18-20. között. Negyven szakmában mérettették meg magukat a végzős szakiskolás diákok. Iskolánk kiemelkedően tehetséges diákja Pál Tamás Dániel, a VIK Középiskola 2/14.SzP osztályos tanulója is részt vett a rangos versenyen és szakács szakmában a bronzérem megszerzéséig küzdötte fel magát.

Az ország harmadik legjobb szakácstanulója a többi dobogós helyezést elért tanulóval együtt ünnepélyes keretek között a Parlamentben veheti majd át díját!

Ezúton gratulálunk Neki és felkészítő tanárainak, Kozma Krisztinának, Poós Ferencnének, Páhi Editnek, Leiner Zoltánnak és Vörös Tamásnak!


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A szakmában és az életben is hasonló szép sikereket kívánunk!

A versenyről készült fotók a honlap Galériájában megtekinthetőek.

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.