Találj meg minket a Facebook-on
ONLINE MAGYAR BAJNOKSÁG
2021.02.08.

A Magyar Fodrász – Kozmetikus – Körmös Közhasznú Egyesület (MFKKKE), Online Magyar Bajnokságot rendezett, az OMC Online Világkupa mintájára.

Az idei évben a koronavírus-járvány miatt, a hagyományos országos szakmai versenyek elmaradtak, a szervezők a Fotópályázatukkal hozták vissza a versenyzés élményét a résztvevők számára.

2021. január 17.-ig lehetett nevezni a versenyre és az eredményhirdetés február elején volt.

Iskolánkat 2 tanuló is képviselte a 14. Fo osztályból.

Nagy Tiara:

Női – menyasszonyi konty – tanuló versenyszámban 2. helyezett,

Női – nappali stílus – tanuló versenyszámban 4. helyezett lett, melyen saját ötletét valósította meg és egy gyönyörű hullámokkal díszített, női nyitott hajat alkotott.

Köszönjük a felkészítést Szőke Szabolcsnak és Kászonyi Gergelynek.

Csehi Máté:

Férfi – göndör kereskedelmi vágás versenyszám 1. helyezett,

Férfi – kereskedelmi vágás versenyszám 3. helyezett,

Női – progresszív vágás versenyszám 3. helyezett.

Máté versenyszámaiban nem volt külön tanuló kategória, így ő tanulóként a felnőtt versenyzők között érte el ezeket a szép eredményeket.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek.

Tanulóinkat a versenyen való részvételen a Stella Zrt. szponzorálta.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.