Találj meg minket a Facebook-on
Miskolci Kézműves Kupa 2019
2019.03.21.

 

Idén 2019. március 3-án, vasárnap került megrendezésreúj miskolci helyszínen, az MSZC Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakgimnáziumában az ország legnagyobb szépészeti szakmákat felsorakoztató versenye, a Kézműves Kupa. A BOKIK által szervezett Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Szempillahosszabbító Bajnokság, Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékversenyen mintegy 250 nevező mérte össze szaktudását, hogy elnyerjék szakmájuk elismerését.

A verseny növekvő népszerűségét jelzi, hogy évről évre egyre több nevezést regisztrálnak. A nagyon érdekes és színes kategóriák között minden szépészeti dolgozó és tanuló megtalálja azt, amiben szívesen megméretné magát.

A verseny ideje alatt szakmai bemutatókat tartottak, melyek a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét kínálták tanulóink számára. A rendezvényt a szépészeti szolgáltatásokhoz kapcsolódó egész napos vásár és szakmai tanácsadás színesítette.

Az idén tizenhetedik alkalommal megszervezett hagyományos tavaszi miskolci rendezvény a legjelentősebb az országban, ilyen nagy számban egy versenyen sincsenek jelen a szakma képviselői. Külön rangot ad, ha valaki ezen a megmérettetésen első, második, vagy harmadik helyezést ért el. Tanulóink remekül teljesítettek, jól érezték magukat és sokat kaptak a rendezvénytől. A versenyzés rutint, gyakorlati tapasztalatot, sikerélményt ad, ezen kívül szakmai elismerést jelent.

A VIK középiskola diákjainak sikerei:

Lukács Gréta11.H osztályos tanuló „Vámpírok bálja” konty babafejen vagy élő modellen tanulói kategóriában1. helyezést ért el. Gréta márt több sikert is elért a kontykészítés területén, munkáját Miskolcon is elismerték.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi lldikónak.

Petróczki Vivien14.Fo osztályos tanuló fonással készített utcai frizura babafejen vagy élő modellen kategóriában2. helyezést ért el. A verseny egyik legnépszerűbb kategóriája a fonás volt, ami sokakat vonz és még mindig új műfajnak tekinthető a szépészeti versenyeken, de Vivien ebben a kategóriában mindig a legjobbak között teljesít.

Petróczki Vivien14.Fo osztályos tanuló „Vámpírok bálja” konty babafejen vagy élő modellen tanulói kategóriában, 3. helyezést ért el.

Vivien két éve tanulja a fodrász szakmát és elmondhatjuk, hogy a versenyzés szerelmese lett. Az elmúlt években szinte minden versenyen részt vett, melyek mindegyikén kimagasló teljesítményt nyújtott.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Ildikónak és Kászonyi Gergelynek.

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.