Találj meg minket a Facebook-on
Indola StreetStyle Awards
2019.06.27.

 

2019. június 23-án Kerstner Roland és Pongor Máté diákjaink az Indola Akadémia által szervezett fotópályázaton vettek részt.

Délelőtt 10 órára kellett érkezniük a modellekkel, és 15 óráig lehetett elkészíteni a helyszínen a kívánt frizurát, amely tükrözi a jelen kor utcai stílusát.

Roland balayage technikával szőkítette a hajat, majd festette és szárítás után egy fonással tette azt látványosabbá.

Máté egy divat férfi hajvágást készített, melyet a fazon kialakítása után hajszínezővel tett stílusosabbá, majd gondosan formázta azt.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A frizurák elkészítése után a modelleket egy sminkes vette kezelésbe, és azután kezdődött a fotózás.

A fotók elkészítése során a diákok láthatták, hogyan zajlik egy profi fotózás, milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy szuper képek szülessenek. A fotós szakember nagyon szívesen válaszolt a kérdéseikre, segítette a munkájukat. Megtudhatták, hogy milyen az, amikor a fotókon kell jól kinéznie a modelleknek. Nagyon hasznos és tartalmas nap volt a számukra, mely biztosan nagy hasznukra lesz pályafutásuk során. Reméljük még számtalan hasonló versenyen fognak részt venni.

Izgatottan várjuk a pályázat eredményhirdetését, melyet majd csak szeptemberben fogunk megtudni.

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.