Találj meg minket a Facebook-on
II. VIK KUPA Utánpótlás Ashihara Karate Bajnokság
2018.12.06.

Immáron második alkalommal, nagy sikerrel bonyolítottuk le 2018.12.02-án a VIK Középiskola és Sportegyesülete által támogatott karate bajnokságot. A verseny célja a sportolás, a küzdősportok megszerettetése a fiatal nemzedékkel. Iskolánk hírnevének öregbítése a versenyen induló versenyzőkön, nézőkön, közösségi oldalakon, médián keresztül.

A verseny szervezőinek feltett szándéka a drog, az alkohol, a dohányzás elleni harc kiszélesítése a harcművészet segítségével.

Fontosnak tartjuk elmélyíteni a sportbarátságot a Magyar Ashihara Karate Szövetség és az iskola közösségén belül. Lehetőséget biztosítunk a kezdő-haladó gyermek, serdülő, junior és ifjúsági versenyzőknek versenytapasztalat megszerzésére.

Közel 50 gyerek mérte össze tudását versenyünkön. A kis harcosok korukat meghazudtoló, technikai, mentális és fizikai képességről tettek tanúbizonyságot. A kísérő szülőkkel, edzőkkel és bírókkal együtt, több mint 100 résztvevő izgulta végig a küzdelmeket.

Nagyon jó hangulatban telt a verseny, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a szervezéssel kapcsolatosan. A gyerekek és szülők is megelégedve és örömmel távoztak az eseményről. Iskolánk vendégszeretetét dicsérték és többen jelezték, hogy ha gyermekük elvégzi az általános iskolát, szeretnék, ha itt folytathatná tanulmányait.

Köszönöm a VIK iskola vezetésének, sportegyesületének a támogatását. Az önkéntes segítők munkáját és az edzőknek, hogy elhozták versenyünkre tanítványaikat.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

 

Osu!

Shihan Hartyányi Attila 5. Dan

Magyar Ashihara Karate Szövetség

                                                                                  Elnöke

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.