Találj meg minket a Facebook-on
Ideiglenes felvételi rangsorok 2021/2022
2021.03.16.

 

Kedves Szülők /Felvételizők!

Az alábbiakban közöljük a felvételi vizsga során kialakult ideiglenes felvételi rangsorokat tagozatonként. A lista az összes olyan tanulót tartalmazza, aki megjelölte intézményünket. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt.

A listában CTRL+F billentyű lenyomásával kereshetik a tanuló oktatási azonosítóját!

FONTOS!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyzékben elfoglalt hely NEM VÉGLEGES.

1. A tagozatonkénti sorrendeknél megadtuk a felvehetők számát, de ez nem jelenti azt, hogy a hátra rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és felvételt nyerhetnek.

2.  A végső sorrendek az Oktatási Hivatal központi számítógépes rendszerében alakulnak ki, ezért nehéz megbecsülni, hogy az egyes tagozatokra hány ponttal lehet bekerülni.

3. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők 2021. március 23-án vagy 24-én módosítsák az általános iskolákban a jelentkezésüket: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét, esetleg új tagozatot vegyenek föl a már jelölt iskolákban. Új tagozat felvételét csak az általános iskolában történt módosítás esetében tudjuk figyelembe venni.

4. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.

5. A végleges felvételi eredményről a Felvételi Központtól kapott értesítés alapján, postai úton és iskolánk honlapján is tájékoztatjuk a felvételizőket 2021. április 30-ig.

0031_tagozatkód

0032_tagozatkód

0033_tagozatkód

0039_tagozatkód

0041_tagozatkód

0042_tagozatkód

0043_tagozatkód

0051_tagozatkód

0052_tagozatkód


 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.