Találj meg minket a Facebook-on
Hétfői feladatok tanulóinknak
2020.03.14.

 

Kedves VIK-es Tanulók, Szülők!

Ezúton tájékoztatok minden érintettet, hogy a 2020. március 16-tól életbe lépő tanterem nélküli digitális munkarend kapcsán jelenleg is folynak az egyeztetések és a végső munkarend a hétfői napon a nevelőtestület által kerül véglegesítésre, melyről még aznap részletes tájékoztatást adunk. A hétfői napon kérek minden tanulót, hogy a múlt héten kiadott házi feladatokat készítse el, illetve a múlt heti megtanulandókat sajátítsa el.

Kérek mindenkit, hogy folyamatosan figyeljék az osztályfőnökök leveleit, illetve az iskola honlapját (www.vikiskola.hu) és facebook oldalát.

Kökény István igazgató

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképő Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.