Találj meg minket a Facebook-on
Gyermeknap a csepeli anyaotthonban 2019
2019.06.03.

 

Gyermeknap a csepeli anyaotthonban

2019. június. 01.

Iskolánk karöltve az Segítség Köve Alapítvánnyal 2019. 06. 01-én a csepeli anyaotthonba szerevezett gyermeknapon segédkezett.

Az anyaotthon egy családotthonnal együtt ünnepelte a gyereknapot, ahol rengeteg játék, hamburger, sütemény várta a gyerekeket. A meglepetéshez a VIK Középiskola szakoktatói és tanulói is hozzájárultak. Ezen a napon, aki szerette volna, megszépülhetett kezeink alatt. Rengeteg hajvágás, arcfestés, csillámtetoválás, fonás készült el a bent lakók számára, de ha tanácsadásra volt szükségük, akkor azzal álltunk az érdeklődők rendelkezésére. Nagyon örültünk, hogy szebbé tehettük a hétköznapokat, és hercegnőket, Batman-eket ismerhettük meg, nem beszélve a cicákról és a pillangókról.

Tanulóink igen nagy szívvel vettek részt a megmozduláson. A kis lakókat cukorral is meglepték.

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.