Találj meg minket a Facebook-on
DÖK-Nap 2018
2018.04.09.

Beszámoló a DÖK-napról

 

2018. március 28-án a tavaszi szünet kitörése előtt a VIK Diákönkormányzata megrendezte a hagyományos „DÖK-Napot”. A programsorozat összeállításában 31 diák vett részt. Nagy örömünkre szolgált, hogy számos 9.-es DÖK-tag vetette bele magát a szervezésbe.

A lelkes DÖK-ös csapat idén a zene világába kalauzolta el az osztályokat 20 állomáson keresztül. Mindenféle zenével, a zenei világ sztárjaival kapcsolatos feladatokat igyekeztünk összeállítani kezdve a raptől a rock sztárokon át a High School Musical duettjéig.

Ezekkel a zenékkel, hírességekkel kapcsolatban alkották meg a vetélkedő feladatait, mely során a vicces kérdésektől a táncon át, az sztárok jellemző mozdulatait utánzó mindenféle tevékenység felkerült a palettára.

A komoly, nagyon precízen beosztott 20 állomás lehetőséget teremtett arra, hogy a 20 osztály egy pörgős, hangulatos, olajozott körverseny keretében tegye próbára tudását, sok-sok nevetés és vicces jelenet kíséretében.

Örömmel állapítottuk meg, hogy a feladatok, sok esetben még az osztályfőnököket is magukkal ragadták, és csatlakoztak azok megoldásához.

A csapatok egyénre szabott menetleveleken gyűjtögették pontjaikat, melyeket az utolsó állomás után összesítettünk, izgatottan várva az eredményt. És megtörtént a csoda, a 12.F osztály a tavalyi év után ismételten megnyerte a kihívást!


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nyereményük most sem maradt el: tortát és oklevelet kaptak. Idén is értük lobogott a tűzijáték lángja.

De ne feledkezzünk meg a 2. helyezett 11.H osztályról, és a 3. helyezett 12.AB osztályról sem, akik fej-fej mellett küzdöttek meg a szép eredményekért, és örömmel vették át a nekik is kijáró tortát és csokit a DÖK elnökétől.

A diákok visszajelzése alapján az egész nap jó hangulatban és vidámságban telt.

 

2018. április 08.

Bódis Barbara

DÖK-segítő tanár

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.