Találj meg minket a Facebook-on
Buszos városnéző túra 2017
2017.03.23.

Turisztika szakos tanulóink szakmai programja – Hop on Hop off buszos városnéző túra angol és német nyelvű idegenvezetéssel

A jó idő beköszöntével a turisztika szakos osztályaink az iskola falai közül kilépve ismerkedtek meg a főváros főbb látványosságaival.
A Hop on Hop off városnéző túrákon részt vettek a 11GH osztály tanulói, Heitzmann Marianna és Pintér Csilla osztályfőnökök és nyelvtanárok kíséretében.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Pintér Csilla szaktanár és 11GH osztályfőnöke:

„Iskolánk lelkes turisztika szakirányos diákjai, a 11GH osztály a Budapestre érkező turisták körében már jól ismert Hop on Hop off buszos városnéző túrán vettek részt, melyen Budapest főbb nevezetességeivel ismerkedhettek meg angol és német nyelvű idegenvezetéssel.
Az emeletes busz tetején utazva új, eddig még nem látott nézőpontból tekinthettek a főváros gyönyörű klasszicista vagy esetleg szecessziós építészeti stílusban pompázó épületeire, gyönyörű szobraira és zöld tereire.
A tanulók képet kaphattak Budapest történelmi és kulturális hátteréről is, amit hasznosítani tudnak későbbi tanulmányaik során.
A kirándulás nem csak új perspektívából láttatta Budapestet, de a tanulók felejthetetlen turisztikai élményekkel gazdagodtak a Zsinagógától a Hősök terén át, az Andrássy úton végighaladva, át a Dunán egészen a Citadella tetejéig.”

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.