Találj meg minket a Facebook-on
Arany János-szavalóverseny
2017.11.15.

„Te aranyok Aranya”- Arany János-szavalóverseny

2017. november 9-én rendeztük meg Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából iskolánk szavalóversenyét. A megmérettetésen 15 tanuló vett részt, és adta elő nagy lelkesedéssel a magyar- és világirodalom legkiemelkedőbb szerzőinek alkotásait.
A felkészülésben a résztvevők bátran fordulhattak szaktanáraikhoz, akik segítettek a megfelelő versek kiválasztásában és tanácsokkal látták el fiatal szavalókat.
A sok tehetséges versenyző közül heten jutottak tovább a decemberi második fordulóra, itt majd egy újabb költeménnyel kell bebizonyítaniuk rátermettségüket, költészet iránt érzett szenvedélyüket.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az iskolai válogató győzteseként Szabó Virág, 11.G osztályos tanuló vett részt az „Te aranyok Aranya”- Arany János-szavalóverseny országos területi döntőjén, Székesfehérváron. Több héten keresztül, intenzív szaktanári felkészítés mellett készült Virág a nagy megmérettetésre.
A Közép-magyarországi régióból összesen 18 diák jutott a döntőbe. Szabó Virág pedig kimagasló teljesítménnyel képviselte iskolánkat Arany János legszebb költeményeinek interpretálásával.
A székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár emléklappal és ajándékcsomaggal jutalmazta a versenyen részt vevő összes indulót, a zsűri tagjai bátorító szavakkal köszönték meg mindenkinek a részvételt.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.