Találj meg minket a Facebook-on
A VIK Középiskola sikere a Szakmázz! 2015. kiállításon
2015.10.08.

A VIK Középiskola idén is részt vett a Szakmázz! Budapest Pályaválasztási kiállításon. 2015-ben a stand szépségversenyen második helyezést értünk el, melyet oklevéllel és egy kerámia vázával jutalmaztak a szervezők.

A VIK Középiskola idén is részt vett a Szakmázz! Budapest Pályaválasztási kiállításon, melyet Budapest Főváros Kormányhivatala szervezett. A kiállítás a Hungexpo B pavilonjában került megrendezésre, több mint 6500 m2-en 70 iskola mutatkozott be. 4 500 nyolcadik osztályos, végzős diák látogatott el 180 intézményből a kétnapos kiállításra.

Középiskolánk az idei évben is nagyon közkedvelt volt. A nagyméretű standunk körül mindig voltak érdeklődő diákok, szülők, pedagógusok. A délelőtti időszakban egyszerre akár 30-40 látogató is nézelődött a kiállító területünkön.

A standunk igazi interaktív élménysziget volt. A vendéglátó képzéseket szakács, pincér és cukrász tanulók mutatták be, ahol az érdeklődők kipróbálhatták aszalvétahajtogatást, a sütemény díszítést, vagy az apró szendvics falatkák készítését és díszítését, de meg lehetett csodálni a gyönyörűen megterített díszasztalt is. Természetesen a látogatók meg is ehették, amit elkészítettek.

A szépészeti képzésekre rendszeresen sorban álltak a jelentkezők. A színes póthajak, a hajvasalás vagy göndörítés igen közkedvelt volt. Második nap diákjaink bemutatták kézápoló tudásukat is: a körömlakkozást sok 8. osztályos diák kipróbálta.

Lehetett térkép puzzlet kirakni, vaktérképen megkeresni hazánk nevezetességeit (ezt nemigen kedvelték a diákok) vagy kvíz kérdéseket kitölteni szilikon karkötőért cserében.

Idén facebook játékot is hirdettünk. Azok, akik a standunkon valamilyen aktivitás közben fotózták magukat és a fotót posztolták facebook oldalukon, szintén szilikon karkötőt kaphattak. Így a VIK Középiskola híre, hogy részt vett a Szakmázz kiállításon - akár - több tízezer diákhoz is eljutott.

Az idei évben a stand szépségversenyen második helyezést értünk el, melyet oklevéllel és egy kerámia vázával jutalmaztak a szervezők.

Reméljük, hogy sok 8. osztályos tanulót sikerült meggyőznie a standon dolgozó tanároknak és diákoknak, hogy érdemes a VIK Középiskola nyílt napjaira is eljönni és a VIK Középiskolát választani továbbtanulásuk helyszínéül!

 

 A kiállításról készült fotók hamarosan megtekinthetőek lesznek a honlapunk Galériájában.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.