Találj meg minket a Facebook-on
60. Magyar Bajnokság
2018.11.08.

Magyar Bajnokság

Az idei évben a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon rendezték meg a 60. Magyar Bajnokságot, ahol fodrászok, borbélyok, sminkesek, hajtetoválók és szakiskolák is megméretették tudásukat.

2018. október 28-án vette kezdetét a 60. Magyar Bajnokság a Hungexpo-n. A szakemberek számtalan kategóriában mérhették össze a tudásukat fodrászként és kozmetikusként. A két fő irányvonalon túl számos versenylehetőséggel találkozhattak: alkalmi vagy utcai megjelenés, nappali vagy esti frizura/smink és még hosszasan sorolhatnánk a kategóriákat.

Iskolánkat két tanuló, Petróczki Vivien 14. Fo és Lukács Gréta 11.H osztályos tanulók képviselték. Vivien három versenyszámban nevezett és mindegyikben kimagasló teljesítményt ért el.

Női tanuló fonással készített nappali frizura kategóriában 3. helyezést,

Női tanuló divat gála stílusban 2. helyezést,


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Női felnőtt avantgarde kategóriában 3. helyezést ért el.

Lukács Grétapedig a női tanuló menyasszonyi konty kategóriában 1. helyezést ért el.

A helyezéseken kívül rengeteg élményt és tapasztalatot szereztek tanulóink a versenyzésnek köszönhetően.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek és Kászonyi Ildikónak.

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.