Találj meg minket a Facebook-on
2019 Kazinczy – Szép Magyar Beszéd verseny
2019.02.19.

Kazinczy – Szép Magyar Beszéd verseny

 

Mind minden évben, február 5-én idén is megrendezésre került iskolánkban a Kazinczy Ferencről elnevezett Szép Magyar Beszéd verseny.

Nagy örömünkre sok érdeklődő diák vett részt az eseményen az iskola könyvtárában.

20 diákot hallgatott meg a magyartanárokból álló szakavatott zsűri. A zsűri elnöke – úgy, mint tavaly is - Keppel Gyula, Kazinczy-díjas tanár volt.

A Tanár Úr számtalan alkalommal zsűrizett már, ezért különösen jólesett, hogy meglátása szerint, diákjaink többsége értő módon tolmácsolta a különböző szövegeket.

A verseny 15-18 óráig tartott. Éppen ezért is megérdemlik a dicséretet tanulóink, akik kitartottak a hosszú idő ellenére is. A zsűri hosszas tanácskozása után a következő eredmények születtek.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
  • I. Gimnáziumi kategória:

1. Humeniuc Péter 10.A
2. Balogh Laura 9.A

  • II.Szakgimnáziumi kategória:

1. Enzsöl Bernadett12.AB
2. Lévai Alexandra11.G

 

Ők képviselik iskolánkat a budapesti versenyen, amely március elején kerül megrendezésre.

A fényképeket Bódis Barbara tanárnőnek köszönhetjük. A verseny megszervezése és a diákok felkészítése Krasznahorkai László tanár úr nevéhez fűződik.

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.