Találj meg minket a Facebook-on
2019 Gasztronómiai és Bibliaismereti Verseny
2019.04.04.

2019. március 29-én már hatodik alkalommal került sor - a Lónyai Menyhért Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola szervezésében - a Fenntartónk (Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy) által még 2014-ben kezdeményezett Gasztronómiai és Bibliaismereti Versenyre, amelyen a VIK Középiskola lelkes csapata is sikeresen szerepelt. Több versenyzőnk is most esett át a  tűzkeresztségen, de ennek ellenére remekül helytálltak, és méltóképpen képviselték Iskolánkat. Pincérjeink (Palásty Jázmin és Tomasovszki Klaudia, felkészítőjük: Páhi Ediit) hazahozták az aranyat, cukrászaink (Katona Lilla és Varga Bence, felkészítőjük Illés Vince Levente) a 4. helyen végeztek, szakács tanulóink (Kőnig Mátyás és Rékási Brendon, felkészítőjük: Füzeséri Mihály) ötödikek lettek, míg a Bibliaismeret versenyszámban indult tanulóink (Horváth Tamás Richárd és Papp Kevin, felkészítőjük: Bacsó Benjámin) a 7. helyet tudhatják magukénak. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

A csapatot a  helyszínen biztatták és izgultak a versenyzőinkért a felkészítő Kollégákon kívül: Koczkás Anikó - gyakorlati oktatásvezető és Nagy László -  szakmai igazgatóhelyettes.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Köszönjük Diákjaink kitartását, felkészítő Kollégáink segítőkész és odaadó munkáját!

Köszönjük a szervezőknek a zökkenőmentes lebonyolítást és a nyugodt körülményeket, az alapos szervezést és a "kísérő programokat" is!

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.