Találj meg minket a Facebook-on
2018 VII. Illéssy Gasztro Kupa - országos ételművészeti verseny
2018.12.11.

A VIK Középiskola lelkes diákjai immár 5. alkalommal vettek részt, az Illéssy Gasztro Kupán, amelyet az Illéssy Sándor Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola szervezésében a VII. volt.A több mint 30 iskola, és a 200-at közelítő résztvevő tanuló nevezésével és részvételével lebonyolított versenyen a VIK-es diákok ezüst és bronzérmeikkel is bearanyozták mindennapjainkat.

Nagyon büszkék vagyunk Orbán Fanni Réka és Németh Mátyás Levente vendéglátásszervező tanulóinkra - felkészítő tanáruk: Oriskó Ferenc - akik a szakács tanulók versenyében ételkölteményeikkel bronzérmet és diplomát szereztek. Nagyon büszkék vagyunk Palásty Jázmin és Tomasovszki Klaudia vendéglátásszervező tanulóinkra - felkészítő tanáruk: Páhi Edit Erzsébet - akik a pincér tanulók versenyében ezüst éremmel térhettek haza. Nagyon büszkék vagyunk Huczel Kinga Krisztina és Mészáros Patrícia cukrász tanulóinkra - felkészítő tanáruk: Illés Vince Levente - akik a tortadíszítés kategóriában a bronzérem büszke tulajdonosai lehetnek. A csapat kíséretében a helyszínen bíztatta a VIK csapatát Koczkás Anikó gyakorlati oktatásvezető asszony, Kökény István igazgató úr és Nagy László szakmai igazgatóhelyettes úr.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Köszönjük továbbá a szervező Iskolának, hogy egy ilyen nagy szabású versenyt gördülékenyen, rugalmasan és tartalmasan sikerült lebonyolítaniuk! Találkozunk jövőre a VIII. Illéssy Gasztro Kupán 2019. december 7-én!

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.