Találj meg minket a Facebook-on
2018 Tanár-Diák Röplabdabajnokság
2018.05.17.

 Tudósítás az I. VIK SE Tanár-Diák Röplabdabajnokságról

  • Kohlbauer Martin tollából -

A röplabda kupa mintha füstként szállt volna el, oly gyors és meglepetésekben gazdag volt.

A tanári csapat ugyan veretlen maradt, de rengeteg, látványos játszmának lehettünk szemtanúi.

Mind közül kiemelkedően nagy meglepetést keltettek a kilencedikesek csapatai, hiszen a 9.F és az „Ironlady”-k is felálltak a hálóhoz a pedagógusok válogatottja ellen. Ami még váratlan volt, az a közép- és felső évesek csúfos veresége. A 10.H osztály 2-1-re kapott ki az „Ironlady”-ktől, és a „Tigrisek” 2:0-ra szenvedtek vereséget. A „Vadmacskákat” hasonló képpen golyózták ki. A nap sztárjai mégis a „Bukott Diákok” csapata volt, hiszen az első körben a 10.F ellen két szoros játszma után, ámbár mégis egyoldalú végeredménnyel, egyenesen jutottak be a tanári delegáció ellen vívandó körbe. A végeredményt nézve habár kikaptak a tanárikar ellen, mégis sikerrel zárták a napot a dobogó legfelső fokán.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ez a sportnap meglepően sok embert mozgatott meg. Rengeteg osztály érdeklődött az esemény iránt, és még a VIK kantin hősies pultosa is árgus szemekkel követte az eseményeket. Ugyan pedagógusaink csapata, a pályán való összeszokottságuk miatt, a nagy remények ellenére veretlen maradt, de biztosak lehetünk benne, hogy jövőre kétszer is meggondolják, ha le akarják becsülni tanítványaik képességeit, ilyen izzasztó harcok után.

Egyéb érdekességként két szurkoló fiatal instant fogadó irodát nyitott. Sikerült megszereznünk a statisztikai számításokat, mellyel a szurkolók fogadtak. Minden egyes mérkőzés eredménye totálisan ellentmondott a fogadók jóslatainak: ez azt is bizonyítja, ahogy már említettük, hogy a meglepetések sorozata nem zárult le.

Tudósítónk hírül kapta a VIK házi hírlap főszerkesztőjétől, hogy a versenyen résztvevők legnagyobb többsége kifejezetten támogatná, ha jövőre is indulna a HÁZI BAJNOKSÁG. Több diák azzal a javaslattal élt, hogy akár ne csapatok hanem „házak” induljanak. Jelentkezésük föltételeként pedig egy ház jelet kelljen készíteniük.

Riportereink megkeresték a VIK Kantin hősies pultos kisasszonyát, hogy kiderítsék, kinek és milyen módon szurkolt. Elmondta nekünk: „A 9.SZP-nek szurkoltam. Nagyon-nagyon ügyesek voltak, kicsit csalódott voltam, hogy nem nyertek. Reméltem, hogy a tanárokat is meg szorongatják.”

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.