Találj meg minket a Facebook-on
2018 Indola továbbképzés
2018.11.26.
2018. november 22.- én a VIK Középiskola diákjai (11. H és a 13. Fo osztályok) továbbképzésen vettek részt az Indola Akadémián!
 
A nap első felében az Indola Professional oktatója tartott egy képzést a hajfestés sokszínűségéről, nehézségeiről, trükkjeiről, megismerhettük a márkára jellemző sajátosságokat, a termékcsalád festékeit, színeit, világosító termékeinek használatát és alkalmazásuknak helyes lépéseit.
 
A képzés második felében az Indola márka termékeit ismerhettük meg. Diákjaink útmutatót kaptak a megfelelő termékek kiválasztásához és használatához. Az iskolai szakmai képzésük során fontos, hogy megtanuljanak bánni a professzionális termékekkel.
 
Más környezetben, más szemszögből láttuk a tananyagot. Nagy hangsúly volt a szakma összetettségének megértésén, és hogy az iskolai tananyag stabil tudása milyen fontos a szakmai képzések megértése szempontjából is. 
 
A továbbképzéseken való részvétellel el szeretnénk érni, hogy a diákjaink azt is megtanulják az iskolánkban, hogy a szakmai végzettség megszerzése után sincs vége a tanulásnak, egy jó szakember folyamatosan képezi magát, hiszen mint minden szakma, a fodrászat is folyamatosan fejlődik és változik.
 
  
 
  
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.