Találj meg minket a Facebook-on
2018 Adventi szavalóversenyen a VIK!
2018.12.18.

 A VIK házi szavalóversenyén legjobb helyezést elért diákjaink csoportja, 2018. december 12-én, Hatvanban egy baptista iskoláknak meghirdetett országos adventi szavalóversenyen vett részt a Grassalkovich Antal Baptista Szakgimnáziumban.

A versenyen egy kötelező adventi verset (Juhász Gyula: Karácsony felé) és egy szabadon választott költeményt kellett előadni.

A megmérettetésen szerte az országból összesen 26 tanuló vett részt. Színvonalasabbnál színvonalasabb produkciókat hallhattunk.

Iskolánkat és néhány diákunkat már jó ismerősként köszöntötték a szervezők, hiszen immár harmadik alkalommal vettünk részt ezen a versenyen.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A rendkívül erős mezőnyben a VIK-esek remekül helytálltak.

Szabó Virág 12.G és Sinkó Laura 11.E osztályos tanulók oklevelet és könyvjutalmat kaptak eredményes szereplésükért.

Griszháber Tamás Tihamér 9.SZ osztályos tanuló pedig megkapta a zsűri különdíját is.

A kísérő és felkészítő Krasznahorkai László tanár úr volt. A felkészítésben Sajóhelyi Gábor tanár úr is segítette a diákok munkáját.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.