Találj meg minket a Facebook-on
Szóbeli meghallgatás / pályaalkalmassági elbeszélgetés.
2019.04.25., Csütörtök

Kedves 8. Osztályos Diákok! Tisztelt Szülők!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szóbeli meghallgatások/pályaalkalmassági elbeszélgetések időpontja:
2019. március 6., 8:45-től.

A beosztás 2019. február 27-től lesz elérhető honlapunkon. Esetleges időpontütközés esetén kérjük, hogy észrevételét az info@vikiskola.hu e-mail címen jelezze, vagy hívja az iskola tanulmányi irodáját a +36 1/413-7224 vagy +36 1/413-7225 telefonszámon.

 Szóbeli meghallgatás beosztása!

A szóbeli meghallgatásra/pályaalkalmassági elbeszélgetésre kérjük, az alábbiakat hozzák magukkal:
  • az ellenőrző könyvet vagy e-napló kivonatot,
  • matematika és nyelvtan füzetet,
  • 2 db felbélyegzett borítékot vagy 500 Ft-ot,
  • SNI vagy BTM-es tanulók a szakértői véleményt.

 

 


 

A szóbeli meghallgatáson 50 pont szerezhető.A pontozáskor a következő szempontokat vesszük figyelembe: általános tájékozottság, műveltség (20 pont), tájékozottság a választott képzési területtel kapcsolatban (10 pont), a jelentkező fellépése és kommunikációs készsége (10 pont), a bizottság összbenyomása a jelentkezőről (10 pont).
 
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola Budapest. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.