Találj meg minket a Facebook-on
rendkívüli felvételi eljárás 2019. május 6-15.
2019.12.17., Kedd

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

 

Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatási intézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült. A rendkívüli felvételi eljárásról tudni kell, hogy a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, mert ilyenkor az már nem központilag történik. Fontos, hogy a tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt a felvételi vizsgájuk.

Iskolánkban a 2019/2020-as tanévre a fel nem vett tanulóknak is maradt még egy kis esély, lehetőségünk van a rendkívüli felvételi eljárás keretében még 37 tanuló felvételére a következő tagozatokra (csak ezekre és csak a meghatározott keretszám mértékéig!)

Tagozatkód

Rendkívüli eljárás keretében még felvehető létszám

0051 – gimnázium (nyelvi előkészítő) – 1+4 év

5 fő

0031 – ágazati szakgimnázium (vendéglátóipar-angol) – 4+1 év

9 fő

0032 – ágazati szakgimnázium (vendéglátóipar-német) – 4+1 év

10 fő

0042 – szakközépiskola, pincér

10 fő

0043 – szakközépiskola, cukrász

3 fő

 

Akik szeretnék, hogy gyermekük a VIK Középiskolában tanuljon továbba táblázatban megjelölt tagozaton, azok a rendkívüli felvételi eljárás során 2019. május 6-15. között hétfőtől-csütörtökig 14:00-16:00 óra között személyesen tudnak jelentkezni az iskolatitkárságon.

A jelentkezéskor kérjük a következőket vegyék figyelembe:

  • csak az adott tagozatra tudnak jelentkezni
  • az adott választható nyelv nem változtatható a későbbiek során
  • szükséges a központi írásbeli eredménye a gimnáziumi és szakgimnáziumi képzések esetén
  • az általános iskolában a jelentkezési lapot (utolsó rész)ki kell töltetni és alá kell íratni, mely folyamat időt vesz igénybe.

 

Honlapunkon megtalálják a rendkívüli felvételi eljáráshoz kapcsolódó jelentkezési lapot. Ahhoz, hogy az ügyintézés még gyorsabb és gördülékenyebb legyen, kérjük, amennyiben módjuk van, töltsék ki és nyomtassák ki, majd hozzák magukkal a személyes jelentkezésre. További bármilyen kérdése esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Kökény István s.k.

igazgató

Nagy László s.k.

szakmai igazgatóhelyettes

Sebőkné Lohn Anita s.k.

igazgatóhelyettes

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola Budapest. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.