Találj meg minket a Facebook-on
Online szülői felvételi tájékoztató
2021.02.22., Hétfő

Kedves 8. osztályos felvételiző Diákok! Kedves Szülők!

 

Az idei tanévben is várjuk az érdeklődő diákokat és szüleiket szülői felvételi tájékoztatóinkon.

Iskolánk a járványügyi helyzetre való tekintettel nyílt napokat nem szervez, a szülői tájékoztatókat online formában tartjuk meg.

Az iskolai online szülői felvételi tájékoztatók időpontjai és linkjei:

  • 2020. november 16. (hétfő) - 17:30 óra Link

  • 2020. november 18. (szerda) - 17:30 óra Link

A szülői felvételi tájékoztató offline, digitális változata elérhető az iskola weboldalán. Link

Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat, itt találnak a felvételivel, az induló képzéseinkkel kapcsolatos, folyamatosan frissülő információkat.

Reméljük, hogy találkozunk szülői felvételi tájékoztatóink egyikén, ősszel pedig a vendéglátás, a turizmus, a szépészet, illetve a nyelvi előkészítős gimnáziumi képzés iránt érdeklődő tanulók nálunk kezdik meg a 2021/2022-es tanévet!

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.