Találj meg minket a Facebook-on
A VIK Középiskola sikere a SZAKMÁZZ Kiállításon

SzakMázz 2017

A VIK Középiskola immár 4. alkalommal vett részt a „SzaKMázz!” Budapest Pályaválasztási Kiállításon, melyet Budapest Főváros Kormányhivatala szervezett. A kiállítás a Hungexpo B pavilonjában került megrendezésre, ahol több mint 80 iskola mutatkozott be. Kb. 7000 hetedik és nyolcadik osztályos diák látogatott el a kétnapos kiállításra.

Középiskolánk az idei évben is nagyon közkedvelt volt. A korábbi évekhez képest sokkal nagyobb alapterületű standunk körül mindig voltak érdeklődő diákok, szülők, pedagógusok. A délelőtti időszakban egyszerre akár 80-100 látogató is nézelődött kiállító területünkön.

Standunk igazi interaktív élménysziget volt. A vendéglátó képzéseket szakács, pincér és cukrász tanulók mutatták be, ahol az érdeklődők kipróbálhatták a szalvétahajtogatást, a sütemény díszítést, zöldségfaragást vagy apró falatkák készítését és díszítését, de meg lehetett csodálni a gyönyörűen megterített díszasztalt is. Természetesen a látogatók mindazt, amit elkészítettek, meg is ehették.

A szépészeti képzésekre rendszeresen igen hosszú sorokban álltak a jelentkezők. A színes póthajak, a hajvasalás vagy göndörítés igen közkedvelt volt. Diákjaink mindkét nap bemutatták kézápoló tudásukat is: a körömlakkozást sok diák kipróbálta.

Lehetett térkép puzzlet kirakni, nevezetességeik alapján felismerni európai országokat. Mindenféle aktivitásért cserébe szilikon karkötőt kaptak a diákok.

Idén is meghirdettük facebook játékunkat. Azok, akik a standunkon valamilyen aktivitás közben lefényképezték magukat és a fotót posztolták facebook oldalukon, szintén szilikon karkötőt kaphattak. Így a VIK Középiskola híre, hogy részt vett a SzaKMázz kiállításon - akár - több tízezer diákhoz is eljutott.

Reméljük, hogy sok 8. osztályos tanulót sikerült meggyőznie a standon dolgozó tanároknak és diákoknak, hogy érdemes a VIK Középiskola nyílt napjaira is eljönniük és a VIK Középiskolát választaniuk továbbtanulásuk helyszínéül!

A kiállításról készült fotók a honlap Galériájában megtekinthetőek!

VIK Középiskola - 2017 SzakMÁzz kiállítás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola Budapest. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.